Szórakozás

Sheen egy aktatáskányi kokainnal indította az estét

Miközben folyamatosan arról érkeznek a hírek, hogy a színész állapota sokkal súlyosabb, mint azt elsőre hitték, a féktelen parti részletei is kezdenek napvilágot látni.

A beszámolók szerint Charlie Sheen nem csak egy éjszakát bulizott át kórházba szállítása előtt – a partin részt vevő hölgyek állítják, a színész 36 órán keresztül megállás nélkül ivott és drogozott. A TMZ információi alapján az egész azzal kezdődött, hogy szerda hajnalban egy futár egy aktatáskányi kokaint kézbesített a színész házához – Sheen pedig azonnal nekilátott a drog elfogyasztásának.

A színésznél vendégeskedő hölgyek beszámolói szerint Sheen a drogozáson kívül órákat töltött el a ház vetítőtermében egy egyelőre meg nem nevezett pornósztár társaságában, szexfilmeket nézve. A TMZ-nek nyilatkozó lányok bevallották, hogy Sheen szeret pornószakértőként tekinteni magára – a háromórás szexfilmszeánsz alatt a színész kockáról-kockára kielemezte a filmet, és komolyan érdeklődött partnernője szakmai tapasztalatai iránt.

A mentőket végül nem Sheen vagy a parti résztvevői hívták ki – a lányok állítólag a szomszédoknak szóltak a színész állapotáról, a segélyhívót pedig a szomszédok tárcsázták.

AJÁNLOTT LINKEK:

Pornókritika és kokain a segélyhívás előtt – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik