Szórakozás

VV Ildi: nem vagyok egy Vágó István

A ValóVilág kiesett Törtetője nem szégyelli, hogy nem tudta, mikor volt a második világháború.

Mint arról korábban beszámoltunk, Ildi nem taktikázott, kihívta a Villa legnagyobb szájú, legharciasabb és legtörtetőbb lakóját, Évát, és veszített. A nézők 62%-a döntött úgy, hogy a rendezvényszervezőként dolgozó vadmacska folytassa a játékot, ezzel pedig a kukkolóshow harmadik kiesője az aerobikoktató lett.

Ildi a Velvetnek adott interjújában elmondta, az összefoglalók nem mutattak hű képet villabeli életéről, mindig csak a negatív dolgokat mutatták róla, ez is közrejátszhatott abban, hogy 23 nap után el kellett hagynia a luxusbörtönt. Elismerte, valóban nem vett részt az összes játékban, de úgy érezte, a leszbiparti, a meztelenkedés és a csókolózás már nem fér bele a saját maga által felállított értékrendbe, még a győzelem kedvéért sem.

Ildi a kínos műveltségi vetélkedővel kapcsolatban úgy fogalmazott, nem tévedett óriásit, mikor 1918-ra saccolta Magyarország belépését a második világháborúba, hiszen nem a XVI. századot mondta. A tordasi lány, aki maga is bevallotta, hogy „nem egy Vágó István”, ennek ellenére intelligens nőnek tartja magát, akinek azért van még mit csiszolnia a tudásán.

A jelenleg szingli exvalóságshow-hőshöz, mint azt elárulta, a kommunikáció, a zene, a tánc, a színpadi jelenlét és megnyilvánulás áll közel, éppen ezért minden vágya, hogy a médiában vesse meg a lábát, és ehhez szívesen várja a segítségeket.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Ildi nem tartja magát Vágó Istvánnak (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik