Szórakozás

VV Gigi elszólta magát: nagyon kamu volt

A táncos lány száján olyan csúszott ki, aminek a szerkesztők szerint nem kellett volna…

Már eddig is sokszor lehetett olvasni különböző fórumokon olyan véleményeket, melyek szerint a ValóVilág 4 szereplői színészek, a műsor pedig megrendezett. Így valószínűleg senki nem fogja hanyatt dobni magát a döbbenettől, ha megnézi a valóságshow legújabb leleplező videóját, amit az egyik legnagyobb videómegosztó portálra töltöttek fel, és amit már közel ezren láttak. (A felvételt azóta már eltávolíttatta az RTL Klub, de a lelkes nézőknek hála egy másik oldalon még megtekinthető).

A videó hétfő reggel, az online közvetítés alkalmával készülhetett, amikor Gigi és Jerzy visszatérve romantikus estéjükről a Villába, társaiknak ecsetelték a kettesben töltött éjszaka izgalmait. A testvérpár női tagja részletesen elmesélte a jacuzzi beüzemeltetésével szerencsétlenkedő Szépfiú harcát a habokkal, majd egyszer csak megfeledkezve önmagáról, váratlanul elszólta magát: „olyan hab volt a fürdőszobában, hogy nem tudtunk forgatni… nagyon kamu volt, jó akkor újra felve…” – de még be sem tudta fejezni a mondatot, a képernyő hirtelen elsötétült és a „pillanatnyilag nincs közvetítés” felirattal véget vetettek az élő kukkolásnak.

Az egyik kommentelő azt írja, Gigi bakija fél tíz után történt pár perccel, és a „pillanatnyilag” valójában órákat jelentett, ugyanis egészen estig nem volt online adás.


Az RTL töröltette a Youtuberól! Itt a leleplező felvétel!
Uploaded by jpsakhun. – News videos from around the world.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik