Szórakozás

VV Ildi elvérzett a műveltségi vetélkedőn

A Törtető szerint Magyarország 1918-ban lépett be a második világháborúba.

A villalakók egyetlennapja sem telik el veszekedés és vita nélkül. Még arra sem voltak tekintettel, hogy Anikó kedden ünnepelte 22. születésnapját. Előbb Alekosz és Olivér ugrott egymásnak, majd az Okostojás Évával csipkelődött. Anikó örömét azonban még így sem tudták elvenni, ugyanis a nézőknek hála hatalmas meglepetésben részesült: bátyja személyesen köszöntötte fel a Rosszkislányt.

Délután két csoportra szakadtak a Villalakók: aki Évát várja vissza a párbajról, annak lilát, aki Ildit, annak pedig zöld pólót kellett felvennie. Ezt követően a két csapat egy műveltségi vetélkedőben mérte össze tudását, Ildi azonban csúnyán elvérzett, szinte egy kérdésre sem tudta a választ, így például arra sem, Magyarország mikor lépett be a második világháborúba. A vereséget ráadásul nem is viselte méltósággal.

A nap végét ismét Alekosz akciója zárta, a görög fiú elhatározta, kihozza Évából az érző szívű nőt, és magányosan, borral a kezében a teraszon ücsörögve, szerelmes monológba kezdett.

Január 15-én a két Törtető, Éva és Ildi küzd meg a nézők kegyeiért. Aki a legkevesebb szavazatot kapja, csomagolhatja a bőröndjét, hiszen neki szombaton véget ér a verseny.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szülinapos a Villában (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik