Szórakozás

Visszaszavazták, de büntetik VV Évát

A szavazók úgy döntöttek, a Villa vadmacskáját akarják a luxusbörtön falain belül tudni, de máris büntetésre számíthat.

Úgy tűnik, Éva lesz a ValóVilág „kidobó embere”. A szőke Törtető már másodszor mérettette meg magát, és aratott győzelmet lakótársai felett.

Mint arról korábban beszámoltunk, múlt hét szerdán először fordult elő, hogy két lakó ugyanannyi jelet kapott a kiválasztáskor. Mivel szavazategyenlőség állt fenn, Olivérnek kellett döntenie arról, ki menjen párbajozni Ildi és Éva közül. A Villa Vagánya az utolsóként beköltöző Ildit választotta, aki pedig vasárnap törtető társára rakta a zöld kendőt.

Éva már rutinosnak számít, ha párbajról van szó, korábban már hazaküldött egy valóságshow-hőst: a műsor első kiszavazóshow-ján 72%-os győzelmet aratott Leonidasz felett. De a két Törtető sem először került szembe egymással: a ValóVilág második beszavazásán Éva már egyszer legyőzte Ildit. Ezért sem okozott nagy meglepetést szombat este, hogy – mint azt a papírforma is megkövetelte – ezúttal ismét a szőke rendezvényszervező költözhetett vissza a Villába, a nézők 62%-a döntött úgy, hogy ő folytassa a játékot. Ezzel pedig a kukkolóshow harmadik kiesője Ildi lett.

Azonban hiába a rutin: Éva az eredményhirdetés után szabályt sértett. A színpadot elhagyva ugrott szerettei nyakába. Ezt a játék szabályzata tiltja, emiatt Balázs azonnal figyelmeztette a lányt, hogy visszatérése után büntetés vár rá.

AJÁNLOTT LINKEK:

A ValóVilág hivatalos oldala
ÉVA ISMÉT DIADALT ARATOTT (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik