Szórakozás

Deák Bill Gyula kikerült az intenzívről

deák bill (deák bill)
deák bill (deák bill)

Orvosai hamarosan szanatóriumba küldik. Hetekig ott lábadozik majd, ezért az összes idei fellépését lemondta.

Hétfőn reggel derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy Deák Bill Gyula szívrohamot kapott. A bluesénekest fia vitte kórházba, még hajnalban megoperálták. Ezután az intenzív osztályra került, és azóta is folyamatos megfigyelés alatt áll. Az orvosok szerint a hirtelen jött szívrohamot a túlzott stressz okozta, Gyula felesége egészségügyi állapota miatt aggódott. Családja a kórházban meg akarta kímélni a felesleges idegességtől, ezért csak ma vitték be neki a mobiltelefonját. A Hír24-nek néhány perce adott interjút.

„Már sokkal jobban vagyok. Kikerültem az intenzív osztályról és valószínűleg pár nap múlva elhagyhatom a kórházat. Azt mondták, hogy néhány hétig szanatóriumban kell majd lennem, de még nem tudom, hogy mikor és hová kerülök majd. Soha nem voltam még ilyen gyógyintézetben, fogalmam sincs, hogy mi vár rám” – mondta a Hír24-nek Deák Bill Gyula, aki jelenleg négy másik társával fekszik egy kórteremben.


(Fotó: MTI/Földi Imre)

Bill kapitány megkérte a fiát, hogy mondja le az összes idei fellépését. A hátralévő másfél hónapot pihenéssel szeretné tölteni, arra törekszik, hogy rendbe hozza az egészségét.

„A családom mindennap többször is meglátogat, hozzák nekem a szeretetet és a házi finomságokat. A gyenge reggelik kivételével csak a házi kosztot eszem meg, de így is bőven visszavettem az adagokból. Szeretnék odafigyelni magamra, bőven van mit leadnom” – árulta el Deák Bill Gyula, aki az elmúlt egy hónapban hat kilót fogyott.

A bluesénekes a Hír24-nek elárulta, hogy már most nagyon hiányzik neki a színpad. A fellépések lemondásából származó pénzkiesés nem terheli meg a családi kasszát, Bill kapitány ugyanis az évek alatt elegendő összeget tett félre. Deák Bill Gyula reméli, hogy januártól ismét zenélhet és alkothat, azt mondja, még sok dolga van az életben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik