Szórakozás

Életmentő műtétet hajtottak végre Deák Billen

deák bill (deák bill)
deák bill (deák bill)

Életmentő műtétet hajtottak végre Deák Bill Gyulán, mert elzáródott a szívkoszorúere.A bluesénekes már jobban érzi magát, de még mindig az intenzív osztályon kezelik.Valószínűleg élete végéig gyógyszereket kell majd szednie.

Deák Bill Gyulát a szívrohama után fia vitte kórházba, ahonnan mentővel szállították át az Érsebészeti Klinikára. “Bill kapitányt” még hajnalban megkatéterezték és tegnap alaposan kivizsgálták. A jelen pillanatban is az intenzív osztályon fekvő zenészért rajongói és családja is aggódnak, de minden jel arra mutat, hogy már jobban van.

“Nemrég voltunk benn nála a kórházban és azt mondta, hogy sokkal jobban érzi magát. Fontos, hogy nyugodtan pihenhessen, ezért a telefonját még mi kezeljük és rajtunk kívül más nem látogathatja” – mondta a Hír24-nek Deák Bill Anita, a zenészlegenda menye.

Az orvos szerint a túlzott stressz okozta Deák Bill Gyula szívrohamát. Anita szerint a zenész egy közeli hozzátartozója súlyos betegsége miatt idegeskedik mostanában.

“Csak ma fog kiderülni, hogy mikor jöhet ki a kórházból, de sajnos még jóideig biztosan nem lehet otthon. Az orvos szerint minimum négy hetet még szanatóriumban kell majd töltenie, ahol nyugodt környezetben lábadozhat” – árulta el Deák Bill Anita, aki szerint ők maguk válaszhatják ki a rehabilitációs gyógyintézetet.

Deák Bill Gyula rokona azt is elmondta, hogy a zenészlegenda újságokat és szemüveget kért a családtól,és a hazai ízek már most hiányoznak neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik