Szórakozás

Komoly döntést hozott Deák Bill Gyula

deak-bill(960x640)(2).jpg (deák bill)
deak-bill(960x640)(2).jpg (deák bill)

A szívinfarktusból lábadozó énekes ígéri, lassítani fog a tempón, mert a betegsége figyelmeztetés volt.

Mint a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinikájának intenzív osztályán fekvő blueskirály elmondta, három hete – szűnni nem akaró – gyomorégésszerű tünetek kezdődtek nála, ám a rendelőben azt közölték, semmi baja. „Ehhez képest vasárnapra már úgy szúrt a mellkasom, hogy kórházba kellett mennem” – mesélte a Blikknek Deák Bill Gyula, aki a műtét óta infúzión van, folyamatosan kapja a szíverősítőt. Elmondása szerint sok barátja meglátogatta; Hobo, Koltai Gergely és Koltai Gábor is járt nála.

A zenész egyelőre minden koncertjét lemondta, mert annyit akar pihenni, amennyi csak szükséges. „Szomorú, és kellemetlen, ami történt, de tudom, ez figyelmeztetés volt. Lassítanom kell” – jelentette ki a 64 éves énekes.

Deák Bill Gyula a szívinfarktus okáról is beszélt. Mint mondta, a feleségét szeptemberben mellrákkal műtötték, s az asszony a gyógyszeres kezeléshez ragaszkodott, hogy a zenész mellett lehessen. „Nem mutatta, de szenvedett, és ez engem lelkileg megviselt” – vallotta be a blueskirály. Sőt az ugyancsak megviselte, és idegeskedést okozott számára, hogy a zenekarában két gitárost is le kellett cserélnie. A zenész – aki mostanra már felfogta, hogy egy hajszálon múlt az élete – nem csodálkozik, hogy szívinfartust kapott, ugyanis évek óta hajtásban élt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik