Pályán kívül

Állítólag Shane Tusup megcsalta Hosszú Katinkát

A napokban jelentette be azóta elérhetetlen Facebook-oldalán Hosszú Katinka, hogy nem sikerült rendezniük magánéleti problémájukat Shane Tusuppal, úgyhogy nem vele készül a későbbiekben. Az amerikai edző-férj erre válaszul egy levelet adott közre, amelyben azt írta, hogy az úszónő félrelépett az edzőpartnerével, Dudás Dániellel.

Kicsoda Dudás Dániel, akivel állítólag félrelépett Hosszú Katinka?
Bemutatjuk minden probléma forrását, a harmadik felet.

Vért, verejtéket és könnyeket hullajtottam érte, az életemet annak szenteltem, hogy segítsek valóra váltani a gyerekkori álmát, de már látom, hogy manipulált engem, és a kapcsolatunk hazugságra épült. Úgy érzem, sosem szeretett engem, csak azt szerette, hogy odaadó voltam

– írta Tusup.

A Blikk szombati számában azt írja, az amerikai is hűtlen volt feleségéhez, ha igazak a bulvárlap értesülései, akkor egy edzőnővel csalta meg, és ez történt korábban. Állítólag Hosszú le is buktatta őket. Megjegyzik azt is, hogy Shane Tusup többször is agresszívan lépett fel feleségével szemben, egyszer emiatt már a Vasas vízilabdázói fenyegették veréssel az úszóedzőt, írja a Blikk.

Hosszú Katinka eközben Kaliforniában van, elkezdte a versenyszezont, a 200 vegyes döntőjében repesztett egy 2:10.87-es időt, ami a világ idei nyolcadik legjobbja, nem mellesleg a saját versenyrekordjának a megjavítása.

Itt az első jelölt, magyar edzője lehet Hosszú Katinkának
Százhalombattáról jöhet Shane Tusup utódja.

Nyitókép: MTI/EPA/Patrick B. Kraemer

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik