Forma-1

Verstappen csípős megjegyzéssel reagált arra, hogy Hamilton is beszállna a Chelsea megvételébe

Mazen MAHDI / AFP
Mazen MAHDI / AFP

Némiképp váratlanul csütörtökön kiderült, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton, valamint az egyéniben 23-szoros Grand Slam-győztes Serena Williams is támogatná anyagilag a Chelsea labdarúgóklub megvásárlását. Hamilton esetében ez már csak azért is meglepő, mert köztudottan Arsenal-szurkoló, ezt a feldobott labdát pedig riválisa, az F1-ben címvédő Max Verstappen le is csapta csütörtökön az újságíróknak.

Azt hittem Arsenal-szurkoló, nem? Arsenalosként ráhajtani a Chelsea-re, több mint érdekes. Persze mindenki azt csinál a pénzével, amit akar, meglátjuk, mi lesz a végkifejlet

mondta Verstappen.

Kapcsolódó
Amíg dedikált és fotózkodott, kizsebelték a Forma-1 új csillagát
Charles Leclerc-től 320 ezer dollár értékű órát loptak el.

A holland versenyző saját példával is élt. Mint mondta, ő maga a PSV-nek szorít, így elképzelhetetlennek tartja, hogy beszálljon az Ajaxba. Azzal sem ért egyet, hogy Hamiltonék csak elenyésző tulajdonrésszel rendelkeznének, ha az ő ajánlatukat fogadnák el. „Ha vennék egy futballklubot, én lennék a főtulajdonos, hogy én hozhassam meg a döntéseket.”

A hírek szerint a Martin Broughton által vezetett csoport ajánlata mögé beálló Hamilton és Williams 10-10 millió fonttal szállna be az üzletbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik