Foci

Méghogy Ramos durva! Ehhez mit szól?

Sergio Ramost a Real Madrid és a spanyol labdarúgó-válogatott szurkolói imádják elszánt és odaadó játéka miatt, az ellenfelek szemében viszont amolyan közellenségnek számít, mert néha bizony minden eszközt bevet, ha a győzelemről van szó.

Klopp: Inkább rossz vesztes vagyok, mint hogy Ramos eszközeivel nyerjek
Ha ez az üzenet a gyerekek felé, akkor boldogan hagyom el azt a bolygót, mondta a Liverpool edzője.

Ramos a Realban és a válogatottban végigjátszotta az évet, szerepelt a spanyol bajnokság és a világbajnokság mellett a Király Kupában, a spanyol és európai Szuperkupában, a klubvilágbajnokságban és a Bajnokok Ligájában, valamint felkészülési és Nemzetek Ligája-találkozón.

Mindez 56 mérkőzést jelentett a 2018-as évben, és ami meglepő lehet, Ramos egyetlen piros lapot sem kapott.

Persze emlékezhetünk arra, hogy voltak vitatott esetei, elég csak a Bajnokok Ligája-döntőre gondolni, amikor sokan azzal vádolták a Real csapatkapitányát, hogy szándékosan okozott sérülést Mohamed Szalahnak, a Liverpool egyiptomi gólzsákjának. Ugyanezen a meccsen a két gólnál is óriásit bakizó Loris Kariusnak is odaütött egyet, aztán meg tett egy provokatív nyilatkozatot.

Sergio Ramos legutóbbi nyilatkozata sokakat fel fog háborítani
Mohamed Szalah és Loris Karius BL-döntős sérüléséről nyilatkozott a Real Madrid csapatkapitánya.

Azért tegyük hozzá, nem minden nap születnek Paolo Maldinik, Alessandro Nesták és Javier Zanettik, egy védőnek pedig nem kell feltétlenül elegánsan játszania, még ha ez szimpatikusabb is külső szemlélő számára.

Ramos klasszis a posztján, ez elvitathatatlan, és ha bárki kritizálja a stílus miatt, nekiállhat lobogtatni az idei mérlegét,

hiszen 14 éves pályafutása során először fordult elő olyan, hogy egy teljes évet hozott le kiállítás nélkül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik