Foci

Megszólalt a doppingbotrányba keveredett Sergio Ramos

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, Sergio Ramos körül óriási botrány van kialakulóban, miután a Football Leaks szerint 2017. június 4-én egy minta érkezett az ausztriai Seibersdorfban található doppinglaborba, ahol megállapították, hogy abban dexametazon nyomaira bukkantak. Ez tiltólistás szer a WADA-nál, a minta pedig a Real Madrid csapatkapitányáé volt és a Juventus ellen 4-1-re megnyert cardiffi Bajnokok Ligája-döntőt követően vették le.

Sergio Ramos gyanús doppingmintát adott a BL-döntő után
A Football Leaks páros lábbal szállt bele a Real Madrid csapatkapitányába.

A klub azóta már cáfolta és komolyanvehetetlennek nevezte a híreket, és úgy fogalmaztak, Ramos soha nem vétet a szabályok ellen. Most a főszereplő is kiadott egy hivatalos közleményt, amelyben természetesen elutasít minden ellene felhozott vádat.

A Twitterre feltöltött angol és spanyol nyelvű szövegben kijelenti, hogy esze ágában sem volt, és a későbbiekben sem tervez tiltott szerekhez nyúlni.

A 32 éves védő az FL által közzétett történetében kiemelt két esetre is reagált: az első, a Malaga elleni meccs utáni sztoriról azt mondja, az ellenőrök engedték meg neki, hogy a vizsgálat előtt lezuhanyozzon, de azt végig az ellenőrök szeme láttára tette. A Juventus elleni BL-döntő előtt pedig orvosi kezelést kapott, a papírmunkát pedig már akkor megoldották a felek.

Végül kijelenti, hogy jogi lépéseket fog tenni a személyét és hírnevét sértő, hazug állítások miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik