Foci

Sergio Ramos legutóbbi nyilatkozata sokakat fel fog háborítani

Sergio Ramos volt az egyik főszereplője a labdarúgó Bajnokok Ligája kijevi döntőjének, amely során a Real Madrid 3-1-re legyőzte a Liverpoolt és így zsinórban harmadszor, összességében pedig tizenharmadszor megnyerte a sorozatot.

A spanyol csapatkapitány az első félidőben Mohamed Szalah-t vitte földre, akinek megsérült a karja és le kellett cserélni a 31. percben. A második félidőben pedig Loris Kariust könyökölte le a fején, a német kapus a legfrissebb vizsgálatok szerint agyrázkódást szenvedett. Ez még 0-0-nál történt, utána nyelt be két nagy potyát a hálóőr.

Ramos sárga lap nélkül hozta le a mérkőzést.

A madridi As idézi a játékost, aki a két sérülésről beszélt és nem biztos, hogy most szerez magának új rajongókat:

Túl sokat foglalkoznak az emberek a Szalah-s esettel… Nem akartam beszélni róla, mert mindenki túlzásokba esik. Ő fogta meg először a kezemet, aztán én elestem, neki megsérült a másik karja és most mindenki arról beszél, hogy úgy dobtam el, mint egy dzsúdós. Aztán a kapus azt nyilatkozza, hogy elszédítettem egy ütközéssel. Már csak azt hiányolom, hogy Firmino azt mondja: megfázott, mert ráhullott egy csepp az izzadtságomból.

Azt mondta, bocsánatot kért Szalah-tól, többször is beszéltek. Úgy érzi, ha az egyiptomi kap fájdalomcsillapító injekciót, akkor tudta volna folytatni a játékot.

Én már többször csináltam ezt, de ha Ramos tesz hasonlót, akkor arról senki nem beszél. Nem tudom, hogy azért, mert régóta a Realnál vagyok vagy inkább azért, mert már régóta nyerem a trófeákat, és az emberek ezért már másképp néznek rám.

Hát így. Sergio Ramosnak alighanem már a világbajnokságon járnak inkább a gondolatai, tagja, mi több, csapatkapitánya a spanyol válogatottnak.

Fotó: GENYA SAVILOV / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik