Foci

Ramos elég egyértelműen jelezte, hogy nem kérnek Mourinhóból

A Real Madrid szombaton az egyesült arab emírségekbeli al-Ain ellen játszik a klubvilágbajnokság döntőjében, és ha nyer, akkor története során hetedszer lesz a korábban Világkupa néven futó sorozat győztese.

A döntőt felvezető sajtótájékoztatón a csapatkapitány Sergio Ramost arról is megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy a Manchesterből dicstelenül távozó José Mourinho nevét bedobta a spanyol média.

Meglepő, de van még klubelnök, aki szerelmes Mourinhóba
Ráadásul a világ egyik legnagyobb klubját irányítja.

“Már öt éve nincs Mourinho a klubnál, de önök még mindig őt emlegetik. Ő az a típus, akinek nagyon jó a marketingje. Mindent megnyertük, és mégis ő a téma.

Most Santiago Solari a csapat edzője és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartani. Lehet, azt hiszik az emberek, hogy a Real Madridnál a csapatkapitány dönti el, ki legyen az edző, de ez nem így van”

– zárta rövidre a témát Ramos.

Azt azért hozzátesszük, hogy Ramosnak és társainak komoly szerepük volt abban, hogy Julen Lopetegui távozása után nem a favoritnak tartott Antonio Conte érkezett a Realhoz, mivel az öltöző hangadói nem látták volna szívesen őt.

Itt a nagy fordulat: Contét megfúrták a Real-sztárok
Két hete van a BL-győztesnek megtalálni az új edzőt.

Ahogy minden bizonnyal Mourinhónak sem örülnének azok, akik korábban már dolgoztak vele együtt, mivel a portugál edző viszonya nagyon megromlott a realos időszaka végére a vezérekkel.

José Mourinho: Ki nagy lánggal ég, kínos parázslással hamvad el végül
A portugál edző a modern futball egyik legnagyobb hatású edzőjéből kínosan hosszú lejtmenet végén jutott el a manchesteri bukásig. Mi romlott el és mikor? Öt pillanat a múltból, amely a mélybe taszította a trénerzsenit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik