Foci

Ronaldo megint durcizik, nem megy el az Aranylabda-gálára

Izgalmasan indul az év utolsó hónapja, azt már megtudtuk, milyen csoportból próbálhat meg kijutni az Eb-re a magyar labdarúgó-válogatott, december harmadikán pedig kiderül, ki lesz 2018-as aranylabdása.

A kiszivárgó pletykák alapján Luka Modric, a horvát válogatott és a Real Madrid vezéregyénisége nyerheti el a legrangosabb egyéni díjat, amire a BL-győzelemmel és a vb-ezüsttel rá is szolgál, igaz, az ősze nem sikerült túl jóra.

A Sky Sport Italia azt írja, a hétfői díjátadón sem az ötszörös győztes Cristiano Ronaldo, sem a francia válogatottal világbajnokságot, az Atlético Madriddal Európa Ligát és európai Szuperkupát nyerő Antoine Griezmann nem teszi tiszteletét.

Ronaldo már az azon az eseményen sem jelent meg, amikor a Bajnokok Ligája legjobbjait díjazták, állítólag azért, mert tudta, hogy ott is Modricot hozták ki győztesnek.

Griezmann sem leplezte a csalódottságát, amikor a lapok megszellőztették, hogy nem lesz az első háromban az idei Aranylabda-szavazáson.

Valószínűséggel Modric mögött két francia, Kylian Mbappé és Raphael Varane osztozik majd a második, illetve harmadik helyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik