Foci

Thomas Dollnak beszóltak a Viditől

Kovács Zoltán, a fehérváriak sportigazgatója a BL-siker utáni eufóriában, szája szegletében csibészes mosollyal szúrt oda a Fradi edzőjének.

A Fradi edzője segít a Malmőnek legyőzni a Vidit – futott körbe a magyar médián a hír, miután a svéd bajnok német vezetőedzője, Uwe Rösler, a két csapat BL-párharcának első mérkőzése (1-1) előtt megtartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott:

Nagyon jó barátom, Thomas Doll mindent elmondott nekem a Vidiről.

Úgy látszik Doll vagy rosszul tájékoztatott, vagy a Malmö játékosai nem tudták kellő hatékonysággal megvalósítani edzőjük taktikáját. A MOL Vidi ugyanis a felcsúti visszavágón is hatékonyan futballozott, megfojtotta a svédek játékát olyannyira, hogy egy gól nélküli döntetlennel, idegenben lőtt góllal úgy kiejtette magasabban jegyzett ellenfelét, mint a pinty.

Székesfehérváron épült fel az egyetlen igazi magyar focicsapat
Sok tapasztalattal, tudatos munkával, szakmailag megalapozott döntésekkel és ütős átigazolási politikával a MOL Vidi eljutott Európába. De mi a titok?

A találkozó utáni boldog nyilatkozatokat a vidi tv rögzítette. Megszólalt Kovács Zoltán sportigazgató is, aki 2015 nyara óta felel a klub játékospolitikájáért, ezért nem kis szerepe van a sikerben.

A korábbi újpesti válogatott labdarúgó mindenkinek, de tényleg mindenkinek megköszönte a részsikert, még ravaszkás mosollyal a szája szegletében Thomas Dollnak is. Bár a fehérvári sportigazgató nem nevezte meg a Fradi edzőjét, de az előzmények ismeretében elég egyértelmű az utalás.

Köszönöm azoknak, akik felkészítették a Malmö vezetőedzőjét arra, hogy ki tudjuk őket verni. Remélem, hogy az AEK Athént is valaki ilyen jól felkészíti majd belőlünk

– fogalmazott Kovács Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik