Foci

A Fradi edzője segít a Malmőnek legyőzni a Vidit

Érdekes dolgot osztott meg a Malmö vezetőedzője, Uwe Rösler a MOL Vidi FC elleni Bajnokok Ligája-selejtező előtti sajtótájékoztatón. A svéd bajnokot irányító szakember ugyanis jó barátságban van a Ferencváros trénerével, Thomas Dollal és a jelek szerint a Fradi edzője szívesen segített a felkészülésben.

Nagyon jó barátom, Thomas Doll mindent elmondott nekem a Vidirő. A csapat alig változott az előző szezon óta, a nemzetközi porondon is rutinosnak számít. A Ludogorec elleni sikerrel a magyar bajnok bizonyította, hogy helye van ebben a mezőnyben. Nem a kötelező udvariasság beszél belőlem, amikor azt állítom, ötven százalék esélyünk van a továbbjutásra. Egyfelől jó, hogy hazai környezetben játszunk, másfelől fel kell készülnünk arra, hogy a szervezettségre építő riválisunk a védekezésre fókuszál.

– vázolta a helyzetet Rösler, aki megjegyezte azt is, hogy boldog, amiért a csapata kipihenten vág neki a meccsnek.

A Malmőnek ugyanis – a BL-meccstől függetlenül – előre lejátszotta aktuális fordulóját, így a hétvégén nem lépett pályára a svéd bajnokságban. Mivel a Vidi sem meccselt az NB I 3. fordulójában, mindkét csapat rápihenhetett.

Az MLSZ kivételezik a MOL Vidivel
Három éve a Loki kérelmét csont nélkül elutasították, a címvédő viszont engedményt kapott a szövetségtől.

A két csapat meccsére kedden 19.15-kor kerül sor, a visszavágót egy héttel később, augusztus 14-én 20 órától rendezik a Pancho Arénában.

Kiemelt fotó: Szirtesi László/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik