Foci

A Real őrült összeggel indít újabb rohamot Hazard-ért

A belga válogatottal a világbajnokságon bronzérmet szerző Eden Hazard csak a 76. percben állt be a Chelsea-be a Huddersfield elleni első angol bajnokin, de így is adott egy gólpasszt, valamint mind a hat csele sikeres volt, és bemutatott egy olyan szólót, ahol egymás után hagyta ott az ellenfeleket, míg fel nem rúgták.

A Real Madrid korábban tett egy kísérletet Hazard megszerzésére, és bár az nem jött össze, most úgy néz ki, hogy az átigazolási időszak lejárta előtt a BL-győztes még indít egy utolsó rohamot a szélső megszerzésére.

A Daily Express nevű angol lap azt írja, az új ajánlat 200 millió fontos összegről szólna, amivel Hazard lenne a világ legdrágább játékosa.

A Realnál Cristiano Ronaldo távozása óta a levegőben lóg, hogy érkezik egy nagy név, de egyelőre házon belül oldotta meg a portugál sztár pótlását a klub, Gareth Bale például kiváló formában játszott az előkészületi meccseken.

A Chelsea idén már elvesztette egyik kulcsemberét a Real miatt, Hazard válogatottbeli csapattársa, Thibaut Courtois 35 millió euróért lett a madridiaké, és Hazard távozása azért is érintené nagyon rosszul a londoniakat, mert Angliában már bezárt az átigazolási piac.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik