Foci

Pelé szerint Spanyolország és Portugália nem jelent veszélyt

Pozitív várakozással tekint a brazil labdarúgó-válogatott oroszországi világbajnoki szereplése elé Pelé. A 77 éves brazil legenda szerint a felépülő Neymarral a Selecao fontos szerepet játszik majd a tornán.

Magabiztos vagyok, mert az új kapitánynak, Titének volt ideje összerakni a csapatot. Sok nagyszerű brazil játékos szerepel Európában, a feladat az, hogy ezeket a futballistákat egységbe kovácsoljuk. A selejtezősorozat jól sikerült, a csapat a világbajnokságon is jól fog teljesíteni. Kevés meglepetésre számítok, a brazilok legfőbb riválisa Argentína, Németország, Anglia és Franciaország lesz

– mondta a háromszoros vb-győztes Pelé, aki érdekes módon kihagyta az Európa-bajnok portugál és a bivalyerős spanyol csapatot is a riválisok listájáról.

Pelé januárban kórházba került kimerültség miatt, de külön kérdésre válaszolva elmondta, nem kell aggódni az egészségéért.

A brazilok a nyári világbajnokságon Svájc ellen lépnek pályára először, ezt követően Costa Ricával és Szerbiával mérkőznek a csoportmeccsek során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik