Foci

Dzsudzsák elvesztette első helyét a magyar focisták között

A Bors szúrta ki, hogy változás történt a legértékesebb magyar futballisták listáján, amelynek immáron az amerikai bajnokságban gólkirályi címet szerző Nikolics Nemanja áll az élén. A Transfermarkt.com oldalon Nikolics aktuális értéke 4,5 millió euró, ami nagyjából 1,4 milliárd forintnak felel meg.

A lista eddigi éllovasa, Dzsudzsák Balázs leszorult a második helyre 4,25 millióval, és a dobogóra még az RB Leipziggel a Bundesligában és a BL-ben szereplő kapus, Gulácsi Péter fért fel 4 millióval. Érdekesség, hogy Nagy Ádám még úgy is a negyedik a listán a maga 3,5 millió eurójával, hogy klubjában, az olasz Bolognában idén a kispadot koptatja.

Az NB I-ből a Videoton védője, Vínicius Paulo, valamint a Fradi szélsője, Varga Roland számít a legértékesebbnek, mindkettőjüket 1 millió euróra taksálja az oldal.

Nikolics egyébként az amerikai bajnokság kezdetén 3,5 milliót ért a Transfermarkt szerint, ezt sikerült újabb egy millióval megtoldania a góljai révén.

Dzsudzsák értéke tavaly év elején még 6,25 millió volt, aztán tavaly nyáron csökkent 4,5 millióra, ahol azóta is stagnál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik