Foci

Nikolics: Vagyunk annyira jók, hogy Portugáliát, vagy Svájcot lefocizzuk

Nikolics Nemanja, a magyar válogatott játékosa tett látogatást a Puskás Akadémiánál a Kollégiumi Esték keretén belül. A válogatott támadó beszélt a fiatal játékosoknak a saját élményeiről és tapasztalatairól, sőt kulisszatitkot is elárult – például azt, hogy angol élvonalbeli klub megkeresését is elutasította azért, hogy a Legia Warszawával a Bajnokok Ligájában szerepelhessen.

A legutóbbi négy idényében mindig gólkirály lett Nikolics: kétszer magyar, egyszer lengyel, legutóbb pedig a Chicago Fire-rel lett gólkirály. Ezért aztán ha valaki, hát ő tudja mit beszél. Elmondta előadásában azt is, hogy amikor jól megy a játék, akkor nyugodtnak kell maradni, amikor nem megy, akkor még többet dolgozni, mert előbb-utóbb úgyis megfordul a szerencse.

A Puskás Akadémia videójában a furcsaság azonban a végére maradt. Az Európa-bajnokság kapcsán Nikolics elmondta, hogy bizakodó és újra a fejlődés útjára szeretne lépni. Ennek kapcsán azt mondta, a magyar válogatott le tudja focizni az Eb címvédőjét és a minket legutóbb pépesre verő Svájcot is.

Vagyunk annyira jók, hogy a portugálok ellen játszani tudjunk és lefocizzuk őket. Vagyunk annyira jók, hogy Svájcot lefocizzuk, de ehhez csapat kell és egy olyan fejlődés, ami az Európa-bajnokságot megelőzte

Ajánlott videó

Olvasói sztorik