Foci

Kíméletlen lesz a Fradi a véres verekedés résztvevőivel

Három és fél évet vártak a Fradi-drukkerek, hogy a kemény mag visszatérjen a Groupama Arénába, és bár a csapat 2-1-re nyert a Debrecen ellen, nem erről beszélnek napok óta az emberek, hanem arról, hogy a félidőben tömegverekedés tört ki, amelyben hárman is megsérültek.

A felvételek és a szemtanúk szerint szervezett akció történt, amelyben a Halhatatlanok nevű csoport vezetője volt a célpont, aki súlyos sérülésekkel került kórházba, de késével ő is megsebzett két másik balhézót.

Az MLSZ szektorbezárással és pénzbüntetéssel sújtotta a klubot, amely csütörtökön egy közleményben jelezte, hogy a vezetés a balhé miatt találkozóra hívta a szurkolói csoport vezetőit.

A szurkolóknak megmutatták az esetről készült felvételeket, és az egyeztetés után a felek abban állapodtak meg, hogy mindent megtesznek azért, hogy valamennyi rendbontót – tekintet nélkül a résztvevők személyére – beazonosítsák és kitiltsák. 

Az FTC egyébként péntek délelőttre sajtótájékoztatót hirdetett meg, és azt ígérik, mindenre kiterjedő és részletes tájékoztatást adnak az ügyről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik