Foci

Súlyos büntetést kapott a Ferencváros

Összeült az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, hogy a hétvégi NB I-es forduló rendbontásairól döntést hozzon. A Ferencváros mérkőzésén tömegverekedés és késelés is volt, ennek ellenére “csak” szektorbezárást és pénzbírságot kapott a Fradi.

Tömegverekedés és súlyos sérültek a Fradi-DVSC meccsen
Szombat délután mintegy három és fél év után tértek vissza a ferencvárosi ultrák az Üllői útra. A balhé azonban az ígéretük ellenére nem maradt el: a szünetben az egyik ultracsoport bő két tucat tagja megtámadta két szurkolótársukat.

A FEB az FTC – DVSC mérkőzéssel kapcsolatban az FTC-t, mint visszaesőt, mérkőzés rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért, szurkolóinak jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközök beviteléért és használatáért, valamint a rend mérkőzés alatt történt nem megfelelő biztosításáért 3.000.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezi, továbbá elrendeli a Groupama Aréna „B1”, „B2”, „B3” és „C1” szektorainak 3 soron következő hazai NB I-es bajnoki mérkőzésen történő lezárását.

Mindez azt jelenti, hogy az ultrák március 17-én foglalhatják el szokásos helyüket a stadionban, de az FTC így is megúszta a stadionbezárást.

Kíváncsiak vagyunk az olvasók véleményére, vajon ez a büntetés a megfelelő?


Szerinted megfelelő döntés született?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik