Foci

Balajcza hosszabbított Újpesten

Sokáig nem lehetett biztosan tudni, mi lesz az újpesti csapatkapitánnyal, a kapus végül 2016-ig szóló hosszabbításban egyezett meg a klubbal.


Fotó: ujpestfc.hu

A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Újpest hivatalos honlapján jelentette be, hogy az együttes csapatkapitányával, Balajcza Szabolccsal két évvel, 2016-ig meghosszabbította szerződését a lila-fehér egyesület.

Balajcza 2006-ban érkezett az újpesti együtteshez, ahol eddig 272 mérkőzésen védett, a 2007-2008-as szezonban a magyar válogatott keretébe is bekerült, legnagyobb sikerét klubcsapatával pedig az elmúlt bajnoki szezonban érte el, amikor Magyar Kupa-győztes lett.

„Hosszú volt a tárgyalássorozat, többször is beszélgettünk a tulajdonos úrral a folytatásról. Nagyon szerette volna, hogy maradjak és én is jól érzem magam Újpesten, szóval örülök, hogy sikerült megegyeznünk. Számomra a játéklehetőség a legfontosabb, a plusz két év egy kölcsönös opció mindkét fél részéről, erről majd a következő szezon végén beszélünk újra. Mostantól a hétfőn kezdődő felkészülésre koncentrálok, készen állok megküzdeni azért, hogy a kezdőcsapatban kapjak helyet” – nyilatkozta a szerződéshosszabbításáról Balajcza Szabolcs az ujpestfc.hu-nak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik