Foci

Doll: A futballisten a mi oldalunkon állt

Ferencváros (ferencváros, )
Ferencváros (ferencváros, )

A Ferencváros és az Újpest vezetőedzője is egyetértett abban, hogy inkább döntetlenszagú volt a két csapat péntek esti derbije.

Amint arról írtunk, a Ferencváros labdarúgócsapata pénteken 2-1-re nyert az ősi rivális otthonában az OTP Bank Ligában. A zöld-fehérek ezzel egy rossz sorozatot szakítottak meg, ezt megelőzően ugyanis 2000-ben tudtak diadalmaskodni a IV. kerületben a bajnokságban.

„Mindkét csapat megérdemelt volna egy pontot. Ellenfelünk és mi is mindent megtettünk a kilencven perc alatt. Természetesen nagyon boldog vagyok, hogy a futballisten a mi oldalunkon állt, és legyőztük az Újpestet. Az első tíz-tizenöt percet átaludtuk, nem figyeltünk eléggé, ezért kaptuk a gólt is. Ezután sokkal többet volt nálunk a labda, és a legmegfelelőbb pillanatban értük el az egyenlítő gólt. Persze figyelnünk kellett az Újpest kontratámadásaira, hiszen nagyon gyors játékosai voltak a pályán. Elképesztő volt a hangulat a pályán, ami biztos, hogy a futballistáimat is feldobta. Nagyon boldogok vagyunk, hogy megnyertük a meccset” – mondta Thomas Doll, a győztes Ferencváros német vezetőedzője a fradi.hu-nak.


Ferencvárosi öröm a Megyeri úton
Fotó: MTI

Nebojsa Vignjevic, az Újpest trénere szerint is inkább „ikszes” volt a meccs.

„Szeretnék gratulálni a Ferencvárosnak a győzelemhez. A végén elveszítettük a koncentrációnkat egy támadó szögletnél, Leonardo pedig megszerezte a győztes gólt, nehéz ezután mit mondani. A lehető legjobban kezdtük a mérkőzést, a gólunk után is voltak még helyzeteink, aztán valamiért kicsit visszaálltunk. A második játékrészben ismét jobbak voltunk, agresszívebben játszottunk a középpályán is, jött is pár lehetőség, szerintem ma nem érdemeltünk vereséget – igaz győzelmet sem. A meccs nagyobb részében jól játszottunk egy nagyon erős Ferencváros ellen, sajnálom, hogy végül ilyen szerencsétlen módon mégis elveszítettük a derbit” – idézi a szakembert az ujpestfc.hu.

Sikerével a Fradi feljött az ötödik helyre, míg az Újpest a kilencedik maradt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik