Foci

Anelka csatártártársa lett a sanghaji klubtulajdonos

csu csun (csu csun)
csu csun (csu csun)

A Sanghaj Senhua tulajdonosa, Csu Csün becserélte magát, és Nicolas Anelkával együtt "rohamozta" az ellenfél kapuját.

Csütörtökön barátságos mérkőzést vívott a kínai Sanghaj Senhua és a argentin CN Sports FC. A félidőben a sanghaji drukkerek erősen dörzsölték a szemüket, ugyanis csereként nem más lépett a pályára, mint Csu Csün úr, a csapat tulajdonosa.

A 45 éves üzletember önbizalommal telve a csatársorba, a francia idegenlégiós, Nicolas Anelka mellé állt be. A hírek arról nem szólnak, milyen teljesítményt nyújtott a tulaj a meccsen, amelyet Anelka 11-esből mentett 1-1-re.

A Sanghaj Senhua jelenleg csak kilencedik a kínai bajnokságban, ez a francia tréner, Jean Tigana állásába került, az új edzőt szerdán nevezték meg a volt argentin szövetségi kapitány, Sergio Batista személyében.

A dél-amerikai tréner rögtön kereszttűzbe került, hiszen napok óta a BL-győztes Chelsea-t elhagyó elefántcsontparti támadó, Didier Drogba esetleges sanghaji szerződéséről pletykál a focivilág. Batista szívesen látná Drogbát Sanghajban, de a minden lépen kanál tulajdonos, Csu Csün a konkrét feleletet helyett ezt mondta: “Jó a kérdés, de még nincs rá válasz”.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik