Foci

Ha nincs pénz, üzletelni kell, Heffler kishitű volt

Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának a liláknál végbemenő játékoskeringőről.

Ahogy arról már beszámoltunk, Vaskó Tamás kedden aláírt a Videotonhoz, így Kabát Péter és Dusan Vasziljevics után újabb alapember hagyta el a Megyeri utat. Mészöly Géza, a gárda trénere bizakodó, az Ujpestfc.hu-nak nyilatkozva elmondta, olyan játékosok vannak a keretben, akik a közeljövőben felemelhetik az újpesti labdarúgást.

„Tehetséges fiatalokkal dolgozhatok, ez minden edző álma. Nem akarok nagy szavakat használni, de van tíz olyan ifjú reménységünk, aki egy-két éven belül újra nagy csapattá teheti az Újpestet. Azt mondom, ha a klubnak most pénzre van szüksége, akkor adjon el mindenkit, akiért jelentős összeg folyhat be. Nincs ezzel semmi gond, a futball üzlet, ezt nekem edzőként is tudomásul kell vennem. Itthon jelen pillanatban csak a Debrecen, a Videoton és a Győr hajlandó pénzt áldozni játékosokra, ha ők bejelentkeznek valakiért, akkor mi üzletelünk velük.”

A szakembert ezután Heffler Tiborról kérdezte a honlap, aki júniusban három évre elkötelezte magát a lilákhoz, ám végül visszamondta a megállapodást.

„Örülök, hogy nem került hozzánk, mert aki ilyen kishitű, annak nincs helye Újpesten. Számomra egyértelmű, hogy egy vidékről felkerült fiatalember nem mindig tud megbirkózni egy fővárosi nagycsapat elvárásaival.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik