Sport

Az análgyöngyös sakkozó után ezúttal vibrátoros pókerjátékos csalhatott

Luis Sinco / Los Angeles Times via Getty Images
Luis Sinco / Los Angeles Times via Getty Images

Egy eddig ismeretlennek számító női pókerjátékos, Robbi Jade Lew-t azzal vádolják, hogy egy rezgő vibrátorral jelezték neki, milyen lapjai vannak az ellenfeleknek, szúrta ki az Index.

A Los Angeles-i Hustler Casino élőben közvetítette a versenyt, amelynek egy pontján Garrett Adelstein színsor reményében licitált. Robbi Jade Lew minden alkalommal tartotta a tétet, pedig semmilyen lapja nem volt a győzelemre, sőt egy all inre is rábólintott hosszas gondolkozás után. Már a közvetítésben is értetlenkedtek a kommentátorok, de miután felfedte lapjait mindkét játékos, akkor az asztalnál ülők is csalásra gyanakodtak már.

Garrett Adelstein később közleményt adott ki, amelyben csalással vádolta Robbi Jade Lew-t, aki viszont azzal védekezett, hogy rosszul emlékezett egy lapjára, azt hitte, van egy hármas párja. A szakértők szerint egyértelműen dobni kellett volna a lapokat már az első emelésnél. A New York Post cikke szerint azzal vádolják a pókerjátékost, hogy egy vibrátor segítségével kapott jelzéseket arra, hogy mit tegyen. Később azt mondta, Adelstein még a kaszinó folyosóján kérdőre vonta és megfenyegette a 270 ezer dollárt nyerő Jade Lew-t.

Kapcsolódó
Bizarr sakkbotrány: Rezgő análgyöngyökkel csalhatott egy fiatal nagymester
Váratlan vereséget szenvedett az ötszörös világbajnok sakklegenda, Magnus Carlsen. Állítólag ellenfelének a szexuális segédeszközzel morzézták el a nyerő lépéseket.

Az eset kísértetiesen hasonlít a sakkozók körében kirobbant botrányhoz, ott Hans Niemann úgy verte meg az ötszörös világbajnok Magnus Carlsent, hogy análgyöngyökkel morzézták el, mit lépjen. Későbbi vizsgálatok kimutatták, hogy többszáz partin csalhatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik