Sport

Djokovicnál betelt a pohár a kritikák miatt

Novak Djokovic jót akart, de rossz vége lett: a koronavírus-járvány után általa megszervezett teniszsorozatot, az Adria Tourt komoly érdeklődés övezte, így aztán nagyot szólt, hogy több játékos, köztük Djokovic is megfertőződött a vírussal.

Horrorshow lett Djokovic álomtornájából
Nem lett volna rossz ötlet Novak Djokovictól az Adria Tour elnevezésű teniszsorozat létrehozása, de sikerült olyan felelőtlenül megszervezni az egészet, hogy ki tudja, mikor látunk újra topteniszt.

Djokovic, aki az ATP játékostanácsának az elnöke, a felelőtlen szervezés és a játékosok túlzott lazasága miatt kapta is a gyomrosokat egymás után, és úgy tűnik, most telt be nála a pohár.

Már megy a mutogatás, hogy ki a hibás az Adria Tour fertőzéshullámáért
Novak Djokovic apja kiállt a világelső mellett.

Az utóbbi időben csak kritikákkal találkoztam, és a legtöbbjük rosszindulatú volt. Nyilvánvaló, hogy ez több pusztán kritikánál, nekem úgy tűnik, boszorkányüldözés zajlik. Valakinek buknia kell, lehetőleg egy nagy névnek. Még mindig nem döntöttem el, hogy indulok-e a US Openen, a regisztrált New York-i koronavírus-fertőzöttek számának emelkedése nem kedvez a verseny megrendezésének

idézi a Guardian a világelső nyilatkozatát.

Djokovic a napokban ismét edzésbe állt, miután a második koronavírustesztje már negatív lett. Nem ő az egyetlen, akinek kérdéses a szereplése az augusztus 31. és szeptember 13. között esedékes US Openen, korábban Rafa Nadal is azt mondta, hogy a körülmények miatt valószínűleg nem utazik el New Yorkba.

Kiemelt kép: Recep Sakar / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik