Sport

Fury Wildernek a nagy meccs előtt: A mamád a világ második legjobb nehézsúlyúja

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban jön a profi boksz nagyon várt visszavágója Tyson Fury és Deontay Wilder között. A meccsnek a nehézsúly két klasszisa egyaránt veretlenül vág neki, Wilder 42, Fury 29 mérkőzést nyert meg az egymás elleni döntetlenjük mellett.

A fogadóirodáknál, ha minimálisan is, de Wilder az esélyesebb, aki a WBC világbajnoki övét viszi magával a csatába. A két bunyós nem csak a ringben, dumában is erős, így aztán osztották is egymást rendesen a sajtótájékoztatón.

A kapucnis felsőben, napszemüvegben, baseballsapkában megjelenő Fury többek között azt mondta, Wilder nagyon sokkal tartozik neki, mert miatta került erre a szintre, miatta jutott el Las Vegasba, ami vicces, hiszen egy amerikai fickónak címezte ezt a cikizést.

Amikor felálltak egymással szemben, volt némi lökdösődés is, Wildernek nem tetszett, hogy Fury belemászott az arcába.

Sok kemény dolgot vágtak egymás fejéhez, de a profi boksz világát ismerve tudjuk, hogy ez csak a show része. Wilder felemlegette Fury nehéz időszakát, amikor mentális problémái miatt az öngyilkosságon is elgondolkozott, míg a brit ellenfelének édesanyját is belekeverte kettőjük meccsébe.

„Csak a harmadik legjobb nehézsúlyú bokszoló vagy a világon” – mondta Fury.

„Ki az első?” – érdeklődött Wilder.

„Én!” – hangzott a válasz Furytól.

„Akkor ki a második legjobb?” – tette fel a teljesen logikus kérdést az amerikai.

„A mamád” – vitte be a verbális gyomrost Fury.

Aki szereti a bokszot, az állítsa be az ébresztőt vasárnap hajnalra, mert a két dumagép biztosan nagyon odateszi majd magát.

Kiemelt kép: John Gurzinski / AFP

Ajánlott videó

Olvasói sztorik