Sport

Óriási meglepetésre kikapott a Veszprém a SEHA Ligában

Kellemetlen vereségbe szaladt bele a Veszprém a SEHA Ligában: a magyar bajnok az északmacedón Eurofarm Rabotnik otthonában kapott ki 26-24-re.

Pedig David Davis bitang erős csapatot vitt magával az idegenbeli mérkőzésre, azonban az első félidőt 14-8-ra elveszítette a Veszprém. A második félidőre feljavult a magyar csapat, Gajic vezetésével ki is egyenlített a 47. percben (19-19), de a továbbiakban is bírta a nyomást a Rabotnik, amely bravúrgyőzelmet aratott. A kapusok egyébként nagyon kitettek magukért, Nikolce Mitrevski 12-szer, Vladimir Cupara 11-szer védett.

Persze a sport szépsége, hogy a papírforma időnként felborul, de a mérkőzés előtt majdhogynem borítékolható volt a veszprémi győzelem. A Rabotniket az EHF Kupa előző szezonjában oda-vissza verte a Tatabánya, a Bajnokok Ligáját pedig három vereséggel kezdte most a csapat.

Sajnálom a szurkolóinkat, akik nem azt a játékot érdemlik, amit most művelünk. Számomra is nehéz a helyzet, hiszen tavaly nem tudtam felkészíteni a társaságot az előszezonra, de az merőben más volt. Folytatjuk a kemény munkát, ennyi. Lehetne sokkal rosszabb is, de én nem fogom feladni. Amíg itt vagyunk, addig harcolunk

értékelt David Davis.

A Veszprém teljesítménye dadog az utóbbi hetekben, a Bajnokok Ligájában is becsúszott már két vereség egymás után.

Eredmény – SEHA Liga, 4. forduló

Eurofarm Rabotnik – Telekom Veszprém 26-24 (14-8)

Eurofarm Rabotnik: Mitrevski, Trajkovski – Ojleski 1, Madzovski 1, Churlevski, Stjepanovic 5, Radovic 1, Shevelev, Jotic 8 (3), Vegar 2, Kukoski, Velkovski, Gradjan 4, Djukic, Kuzmanovski, Ostroushko 4 (1)

Telekom Veszprém: Cupara, Székely – Manaskov 3, Yahia 2, Moraes, Tonnesen 2, Gajic 9 (5), Nilsson 3, Lauge 2, Terzic, Blagotinsek, Mahé, Mackovsek 1, Lékai 2

Kiemelt kép: MTI/EPA/Sascha Steinbach

Ajánlott videó

Olvasói sztorik