Sport

Ruiz bankot robbanthat a Joshua elleni visszavágóval

Pár napja írtunk róla, hogy az Anthony Joshua elleni győzelem csak a kezdet volt Andy Ruiz számára. A gondolatmenet lényege az volt, hogy Mexikói első nehézsúlyú világbajnoka többet nyert a New York-i gálán, mint négy övet, a jövőben ugyanis elég komoly gálák várnak rá.

Joshua legyőzése csak a kezdet volt a bokszvilágot sokkoló Ruiznak
A nehézsúly első mexikói világbajnoka belépett nagyágyúk közé, a riválisok sorban fognak állni azért, hogy vele bokszolhassanak.

A veretlenségét elvesztő Joshua csapata már jelezte is, hogy élnének a szerződésbe foglalt visszavágó lehetőségével, november-december magasságában lenne a mérkőzés. Az még kérdés, hogy hol, a brit Európában szeretne visszavágni, Ruiz viszont Amerikában, vagy Mexikóban lépne ringbe legközelebb, ezen még megy az egyeztetés. A mexikói nyitott arra, hogy akár Nagy-Britanniában legyen a meccs, de annak megkéri az árát.

A Daily Mail cikke szerint konkrétan 50 millió dollárral lehetne őt meggyőzni a kiruccanásra.

Ez őrülten nagy pénz, úgy meg aztán pláne, hogy Andy Ruiz ehhez képest korábban csak aprót kapott a mérkőzéseiért. A Joshua elleni összecsapás már 7 millió dollárt hozott neki, de korábban maximum egymilliót keresett egy-egy gálán.

Ruiz egybként a ringen kívül is nagyot megy, üzent már a veretlen Deontay Wildernek is, hogy majd elkapja, csak előbb ismét leveri Joshuát. A Mexikói kétségteelenül felrázta a nehézsúlyt.

Nyitókép: Al Bello/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik