Sport

Ambros Martín tagadja, hogy Bukarestbe megy

A Győri AUDI ETO KC vezetőedzője, a spanyol Ambros Martín még február közepén, egy Vasas elleni bajnoki mérkőzés után közölte, nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését és távozik a háromszoros BL-győztes kispadjáról. Korábban úgy hírlett, a dúsgazdag Rosztov-Don csábította el mesés fizetéssel, de a román lapok hét elején biztosan állították, hogy a CSM Bucuresti együttesénél folytatja.

Ehhez képest meglepő, hogy Martin az nso.hu érdeklődésére személyesen cáfolta a hírt. Úgy fogalmazott:

Nem leszek a CSM edzője, ezek hamis hírek. Ha eljön az ideje, szabadon és felelősen szeretnék dönteni a jövőmről, addig pedig remélem, hogy mindenki tiszteletben tartja a csapataimat, a Győrt és a román válogatottat, amelyekkel fontos céljaink vannak, és most azokra koncentrálunk.

Ambros Martín háromszoros BL-győztes edző. Minden bizonnyal jobbnál jobb ajánlatok közül válogathat. Ám ami a lényeg, mindezt munkáltatójával, a Győrrel szemben ezt korrektül teszi. Azonnal elejét veszi a pletykáknak, mert a jelenre koncentrál, az pedig az újabb bajnoki cím, ha már tavaly nem sikerült, az idei kupaarany és a negyedik BL-trófea.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik