Sport

Egy középiskolás a legaljasabb szabálytalanságot követte el egy kosármeccsen – videó

Egy amerikai középiskolás kosárlabdázóról készült videó borzolja a kedélyeket online. A Kansas State High School játékosa, Nathan Rempe ugyanis nem válogatott az eszközökben, hogy megakadályozza ellenfelét a zsákolásban. Amikor valaki a levegőbe ugrik, eleve könnyebben sérül meg, de kevés annál tahóbb dolgot tehet az ember, mint amit Rempe csinált: egyszerűen hátulról lökött egyet a felugró Thomas Atkinsen.

Ennél  aljasabb és ellenfele testi épségét jobban kockáztató faultot aligha lehet elkövetni kosárlabdában, a videó pedig bejárta az amerikai sajtót. Több NBA-játékos is kifejezte együttérzését, Dwyane Wade, a Miami Heat klubikonja is véleményt formált.

Sok szarság történik egy kosármeccsen, de ahogyan elsétál ez a gyerek, miután látta, hogy a lökése miatt megsérül az ellenfele egyszerűen szívtelenség. Imádkozom, hogy rendben legyen a srác

Érdekes módon éppen az áldozat, Atkins kelt a balesetét okozó játékos védelmére.

Ha az elmúlt napokban Twitteren jártál, biztos láttad, hogy volt egy balesetem egy játékossal. Az egészet nagyon felfújták és kicsúszott az irányítás a kezünkből. A srác bocsánatot kért, kezet is fogtunk, minden rendben van kettőnk között.

Rempe egyébként hibapontot kapott a meccsen, de komolyabb szankciót még saját csapatától sem kapott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik