Sport

Nadal pókerversenyen is tarolt

Jótékonysági pókerversenyen vett részt Rafael Nadal, és ha már ott járt, akkor a győzelmet is megszerezte, ráadásul ötvenezer eurót gyűjtött segélyszervezetének.

Prágában debütált a spanyol Rafael Nadal, a cseh fővárosban játszotta ugyanis első élő pókerversenyét. A sztárokkal tűzdelt jótékonysági tornán ráadásul a bajnoki címet is meg tudta kaparintani – írja a Poker.hu.

Hat fő vett részt azon a jótékonysági pókertornán, amin a PokerStars százezer eurót ajánlott fel. A játékosoknak biztos volt a fizetős helyük, az volt csak a kérdés, hogy mennyi pénzt gyűjtenek az általuk választott segélyszervezetnek.

Fotó: DPPI

A hat fő között igazi nagyágyúk szerepeltek. Az ukrán aranylabdás Andriy Shevchenko, a brazil világbajnok Ronaldo, az olasz, háromszoros olimpia bajnok síelő, Alberto Tomba, a holland gyeplabdázó hölgy, Fatima Moreira de Melo, az említett Rafa Nadal és a PokerStars színeiben, a profi pókeres, a kanadai Daniel Negreanu ültek asztalhoz a versenyen.

A jó hangulatú megmérettetésen végül Nadal játszhatta a kétfős párbajt, mégpedig Moreira de Melo kisasszonnyal, aki nem talált ellenszert spanyol ellenfele játékán. A mindent eldöntő partiban T-6 lapokkal ment allin, Nadal Q-T kombinációval megadott, és jobb magas lappal nyert.

A teniszcsillag a bajnoki cím mellé ötvenezer eurót is kapott, amit a „The Good Hand Project” alapítvány számára ajánlott fel. Moreira de Melo 25 ezer eurót nyert, Shevchenko a harmadik helyért tízezer eurót vehetett át, míg a többiek pedig 5-5 ezer eurót ajánlhattak fel jótékony célra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik