Sport

Nagy Barnabás bajnoki címe Bécsben

póker, zseton (zsetonok, )
póker, zseton (zsetonok, )

A magyar játékos 24 ezer eurót nyert és bajnoki címet szerzett a bécsi PokerHeaven Deluxe Challange versenyén.

A hétvégén zajlott a PokerHeaven Deluxe Challange versenye Bécsben, melyen magyar győzelem született Nagy Barnabás révén, aki 24 ezer eurót tehetett zsebre – írja a Poker.hu.

220 euróért ülhettek be játszani azok, akik meg akartak mérkőzni a PokerHeaven Deluxe Challange főversenyén. Összesen 638-an indultak el végül a háromnapos eseményen, köztük számos magyar játékossal.

A selejtezőket egy tucat magyar zsugás vette sikerrel, köztük Nagy Barnabással, aki rendkívül kevés zsetonnal várta a döntőt jelentő utolsó játéknapot.

Ez sem állította meg azonban abban, hogy egészen a döntő asztalig meneteljen. Az odáig vezető úton még öt magyar ért pénzbe, Bagó Csaba, Szűcs József, Szalai Róbert, Boda Dániel és Szabó Attila, míg Nagy chipleaderként bejutott a fináléba.

A kilencfős döntőben aztán senki nem tudta megállítani, a vakok nagysága miatt azonban öt főnél jobbnak látták a játékosok alkut kötni. Nagyot ismerték el bajnoknak, aki ráadásul 23 540 eurót, azaz kicsivel több mint hétmillió forintot is kapott a győzelemét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik