Sport

Messit csókolgatta a pályára rohanó drukker

lionel messi (lionel messi, )
lionel messi (lionel messi, )

Az argentin labdarúgó-válogatott 3-2-re nyert barátságos meccsen Svédországban, Messi kellemes-kellemetlen perceket élt át.

Messi és a drukker (Fotó: AFP)

Az argentinok 23 perc alatt eldöntötték a mérkőzést csütörtökön Stockholmban (ekkor már 3-1-re vezettek), végül 3-2-re nyertek is. Lionel Messi, a dél-amerikai csapat sztárja nem rúgott gólt, egy alkalommal Isaksson bravúros mozdulattal mentett.

A találkozó 90. percében félbe kellett szakítani a játékot, mert berohant a pályára egy drukker, aki azonnal Messihez igyekezett. Megölelte és adott egy puszit a fejére. A középpályás viszonylag higgadtan vette tudomásul a történteket, igaz, mikor egyedül maradt, alaposan megtörölte az arcát és a homlokát.

„Egy álmom vált valóra, Ő a példaképem, ő a legnagyobb focista. Ki akartam fejezni az imádatomat felé. Zlatan a nyomába sem ér. Tudom, hogy nem szabad a pályára rohanni, de én oda akartam menni hozzá” – mondta a svéd lapoknak a szurkoló, utalva Zlatan Ibrahimovicra, a svédek támadójára is.

Aztán egyéb érdekesség is kiderült a drukkerrel kapcsolatban: 2006-ban egy stockholmi brazil–ecuadori találkozón is beszaladt a pályára, akkor Ronaldinhót ölelgette. El is tiltották, tavaly októberben járt le a büntetése, addig nem látogathatott semmilyen focimeccset Svédországban és Európában sem.

Mellesleg öt alkalommal ült már börtönben csalás, lopás, szexuális zaklatás és hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Így kapta el Messit a szurker:

Itt Ronaldinhóval:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik