Sport

Szuper apuka lett

A magyar jégkorong-válogatott kapusának április 5-én született meg kislánya, Szuper Alíz. Az örömhírt a Facebookon is megosztotta a játékos. Vajon Szuper Levente kiváló védéseinek is örülhetünk vasárnaptól?

Az továbbra is kérdéses, hogy ki védi a magyar csapat kapuját a vasárnap kezdődő divízió I-es világbajnokságon Ljubljanában. Szuper Levente áll-e majd a kapuban, Hetényi Zoltán, vagy esetleg más? A Szuper család gyermekáldása mondjuk kevésbé befolyásolja e kérdést, a kazah bajnoki bronzért folytatott küzdelem annál inkább. A dobogó harmadik fokáért zajló sorozatban Szuper klubja elvesztette az első meccsét – szerda este javíthatnak. Így elképzelhető, hogy munkáltatói kötelezettségei miatt nem tud a magyar válogatott rendelkezésére állni.

Íme Szuper Alíz – szuper kis csaj

Hogy számíthat-e Kevin Primeau szövetségi kapitány a válogatott másik kapusára, Hetényi Zoltánra, az szerda este eldőlhet. Hetényi jelenlegi klubja, a Jokerit, a finn első osztályú bajnokság elődöntőjében 1-3-as hátrányban van, így sorsdöntő mérkőzést játszik idegenben. Amennyiben negyedszerre is kikapnak, a – jegkorong.blog.hu információja szerint – Hetényi csatlakozhat a magyar csapathoz.

A menetrend szerint a végleges keretet csütörtökön hirdeti ki Primeau, és másnap már indulnak is Szlovéniába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik