Sport

5 évre hosszabbított Görbicz Anita az ETO-val!

Görbicz Anita szerdán írta alá a szerződést, amellyel újabb öt évre kötelezte el magát a Győri Audi ETO KC-nél.

Igazán titokzatosak voltak az Audi ETO háza táján a szerdai sajtótájékoztatóval kapcsolatosan. Kelecsényi Ernő, klubelnök elmondta ez nem véletlen, hiszen olyan nyilatkozattételre készültek, amely hazánkban egyedülálló jelentőséggel bír, egy szerződéskötésre, tulajdonképpen hosszabbításra, ami a klub életében egy rendkívül fontos döntésen alapul. A nagy bejelentés pedig nem más volt, mint, hogy Görbicz Anita 2012. június 30-án lejáró szerződését öt évvel meghosszabbítják! Ez azt is jelenti, hogy Anita teljes pályafutását a Győri Audi ETO KC-nél tölti majd.

Görbicz Anita közölte, hogy az ötéves szerződésében egy különleges vállalást is tett. Az utánpótlásból minden évben, a szakmai stáb segítségével, kiválasztanak egy lányt, akit terelgetni fog a helyes úton, maximálisan segít neki a szakmai fejlődésben és anyagilag is támogatja majd.

Görbicz azt is elárulta, nem bánta meg, hogy nem ment el külföldre, mikor hívták, az pedig, hogy Magyarországon belül az ETO-n kívül más csapathoz igazoljon, soha nem fordult meg a fejében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik