Sport

Februártól új beléptető rendszer a Magvassyban

A Győri Audi ETO KC BL meccsein új beléptető rendszer fog működni februártól, ennek módjáról kérdeztük a klub menedzserét.

A Győri Audi ETO Bajnokok Ligája mérkőzéseire februártól kizárólag chippel ellátott bérlettel vagy vonalkódos jeggyel lehet majd bejutni. Az új rendszerről Kiss Lajos, klubmenedzser beszélt portálunknak:

– A beléptető kapu 8millió forint volt, ez 30% önerőből, és a fennmaradó 5,6 millió Ft-ból áll össze, amelyet a klubhoz beérkezett társasági adó támogatásból finanszíroztunk. Az új rendszer a Bajnokok Ligája mérkőzéseken fog üzemelni, és az első hazai BL találkozón, vagyis a Midtjylland elleni meccsen, február 12-én használjuk majd először.

A bérleteseinknek chipkártyás bérletet gyártunk, a belépőjegyeken pedig vonalkód szerepel majd, mindkét esetben a kapu szkennerleolvasója engedi át a szurkolókat a forgóvillás-rendszeren, amely a csarnok elhagyásakor szintén üzemel, így ha valakinek ki kell jönnie az épületből és kifelé is lekezeli a jegyét, akkor az vissza fogja engedni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik