Otthon

Ledöbbent az internet ezen a lakáshirdetésen

A kis lakások legnagyobb átka, hogy sokszor némi túlzással nem fér el benne az ember, ezért a lehető legkreatívabban kell kihozni a térből a maximumot.

Ezt járatta csúcsra egy New York-i ingatlan tulajdonosa is, aki egy Twitter-bejegyzés szerint stúdióapartmanjában nemes egyszerűséggel egybegyúrta a fürdőszobát a konyhájával, utóbbiban ugyanis egy zuhanyzót helyezett el, közvetlenül a mosogató és a hűtő között.

A közösségi médiában természetesen azonnal terjedni kezdett az egészen bizarr ingatlanhirdetés, és a legtöbben elkezdtek viccelődni rajta.

Valaki azt írta:

kivehetsz egy szelet sonkát a hűtőből, miközben zuhanyozol, én ebben semmi kivetnivalót nem látok.

Napjainkban ez a megoldás valóban egyre ritkább, de New York régebbi, fel nem újított apartmanjaiban azért még előfordul, hogy a konyhában van egy beépített zuhanyzó is.

Ezzel együtt még így is nagyon sok kérdésünk van az esettel kapcsolatban, melyekre talán sosem kapunk választ. Hogyan lehet dekorálni egy ilyen szobát? Ha valaki mással élsz, kiküldöd őt a konyhából zuhanyzás előtt? Egyáltalán zuhanyzás közben lehet étkezni?

Ami viszont biztos: a nagy hírverésnek köszönhetően a lakást máris kivették, mindössze két héttel azután, hogy meghirdették. Valakinek nagyon tetszhetett, hogy a konyhában fürödhet le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik