Média

Kódolatlan a Viasat World Epic Drama, elindult az SVOD

tv, távkapcsoló
tv, távkapcsoló

Két fontos, a TARR kábelszolgáltatót érintő bejelentést is tett a Viasat World Epic Drama.

Egyrészt kódolatlanul, térítés nélkül érhető el a kosztümös drámasorozatokat vetítő tévécsatorna mindenki számára a kábelcégnél a 36. programhelyen július 1. és július 31. között. Másrészt a lineáris csatorna mellett az előfizetők a Viasat World Epic Drama digitális videotékájának kínálatából (SVOD) is kedvükre válogathatnak.

A Viasat World Epic Drama SVOD szolgáltatása elsőként jelenik meg a szolgáltatónál.

A Viasat World Epic Drama csatorna tavaly decemberben kezdte meg a sugárzást Magyarországon
A Viasat World Epic Drama csatorna tavaly decemberben kezdte meg a sugárzást Magyarországon

A kódolatlan időszak alatt induló sorozatpremier, A kollekció (július 1., 22:00) a második világháború utáni divatvilágban játszódik, a ruhaköltemények és a csillogás mögött húzódó titkokat és zavaros cselekményszálakat mutatja be. Ebben az ingyenes hónapban debütál A Tudor-dinasztia 3. évada is (július 20., 21:45), így tovább folytatódnak VIII. Henrik uralkodásának kalandjai és házasságainak történetei. A Kémek küldetése (július 3., 21:00) is új évaddal jelentkezik, melyben a második világháború kémsztoriját lehet követni. A sorozat magasan képzett fiatal ügynökök életén keresztül mutatja be a titkos küldetéseket.

A maratonistáknak kedvez, hogy míg korábban csak bizonyos sorozatok első epizódja volt elérhető az Epic Drama weboldalán, addig júliustól teljes évadok is megtekinthetők a Tarr Kft. mobiltévés applikációján keresztül. A kódolatlan hónapban az Epic Drama SVOD kínálatában olyan drámasorozatok első évadjai érhetők az előfizetők számára mint a Kurtizánok kora, az Oxfordi gyilkosságok, a Mr. Selfridge, A falu, a Levél Evitához vagy a Copper – A törvény ára című krimisorozat.

A TARR-nál egyébként elsők között jelent meg a 2017 decemberében elindult, történelmi drámasorozatokat sugárzó tévécsatorna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik