Média

Új vezető felel a magyar műsorgyártásért a Viacom tévécsatornáinál

Boros Panna, a Viacom tévécsatornáinak magyarországi műsorgyártásért felelős vezetője
Boros Panna, a Viacom tévécsatornáinak magyarországi műsorgyártásért felelős vezetője

Megtalálta a Viacom a még márciusban távozó Móré Annamária produkciós vezető utódját Boros Panna személyében – írja a SorozatWiki. Az új vezető felügyeli ezentúl executive producerként a többek között a Music Television (MTV), a Paramount Channel, az RTL Spike és a Comedy Central csatornákat is működtető médiavállalatnál a helyi műsorgyártást.

Boros a kreatív koncepció kidolgozásáért, a szereplők és a gyártók kiválasztásáért, és az egyre gyarapodó hazai gyártású műsorok finanszírozásáért és elkészítéséért felel Magyarországon.

Boros a Viacom előtt a 2007-ben Kabarcz Zsófiával közösen létrehozott New Angle Film társtulajdonos producere és rendezője volt. Tizenötéves szakmai pályafutása során számos díjnyertes és ismert dokumentumfilmet és tévéműsort jegyzett producerként vagy rendezőként, valamint több imázsfilm, zenei videó és kampányszpot is a nevéhez fűződik.

Nagy örömmel csatlakozom a Viacomhoz, amely az elmúlt években egyre több izgalmas, jó minőségű, népszerű és emlékezetes új helyi gyártású műsort készített Magyarországon és a környező országokban, a Comedy Central, az RTL Spike és az MTV csatornák számára. Remélem, hogy idehaza és más országokban is részem lehet majd a helyi közönség számára releváns új, szórakoztató műsorkoncepciók és formátumok kifejlesztésében, amelyek egyre fontosabb szerepet töltenek be a nézők lineáris és digitális tartalomfogyasztásában

– erősítette meg kinevezését az új vezető a blognak.

Az új executive producer közvetlenül Maria Czech, a helyi gyártású produkciók regionális vezetőjének irányítása alatt tevékenykedik majd a Viacomnál.

Móré Annamária egyébként márciusi távozását követően az RTL Klubon látható A mi kis falunk és a TV2-n futó Korhatáros szerelem című népszerű sorozatok gyártójánál, a ContentLab&Factory cégnél helyezkedett el.

Barátok Közt
Távozik a Barátok Közt sajtófőnöke
Polgár Emese utódja az RTL Klub Story Extra című műsorától érkezik.
Sorozat+
Megújul a RTL egyik csatornája
A Sorozat+ megújítása után a Barátok Közt ismétlése is kizárólag ott lesz látható. A TV2 csoporttal folytatott harc lehet a döntés mögött.

Kiemelt kép: Boros Panna, a Viacom tévécsatornáinak hazai műsorgyártásért felelős új vezetője

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik