Média

Távozik a Barátok Közt sajtófőnöke

Barátok Közt
Barátok Közt

Sajtófőnököt vált az RTL Klub idén már a 20. születésnapját ünneplő sorozata, a Barátok Közt. Júliustól Szabó Péter, az RTL Klub Story Extra című magazinműsorának eddigi szerkesztő-riportere veszi át a feladatokat Polgár Emesétől – írja a kreativ.hu.

Polgár Emese 2017 novemberében vette át a feladatkört Böjte Pirostól, aki 10 év után nem kérte szerződése meghosszabbítását, de Polgár egyszer, 2002 és 2007 között egyszer már volt sajtófőnöke a Barátok Köztnek.

A Kreatív szerint Polgár most szabadúszóként folytatja.

Szabó Péter, az új sajtófőnök, aki egyébként 15 éve dolgozik az RTL Magyarországnál, megerősítette a kinevezésével kapcsolatos információt.

A sorozat körül egyébként más jelentősebb változás is lesz. A műsor producere, egyben a műsorgyártó cég, az UFA Magyarország társügyvezetője, Radnai György ugyanis 20 év után távozik.

Szintén változás, hogy a Sorozat+ csatorna júliusi megújulását követően kizárólag ezen a csatornán lesznek láthatók a sorozat ismétlései.

Sorozat+
Megújul a RTL egyik csatornája
A Sorozat+ megújítása után a Barátok Közt ismétlése is kizárólag ott lesz látható. A TV2 csoporttal folytatott harc lehet a döntés mögött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik