Média

Leköszönt a Viacom produkciós vezetője

Móré Annamária produkciós vezető. fotó: linkedin
Móré Annamária produkciós vezető. fotó: linkedin

Távozott múlt pénteken a Comedy Central, az RTL Spike, a Paramount Channel és a Music Television tévécsatornákat üzemeltető Viacom médiavállalattól Móré Annamáriaírta meg a SorozatWiki blog. A szakember a tévétársaság magyar, román és cseh saját gyártású műsoraiért felelt produkciós vezetőként. Olyan produkciók tartoztak hozzá az elmúlt években mint a Tömény történelem, a Készhelyzet 2. évada, a Pumpedék, az utolsó három Viva Comet, a Stáb a tanyán, illetve a román Show de Seara cu Viorel Dragu. A tévés szakember 2001 és 2017 között az RTL Klubon látható Barátok Közt című napi sorozat egyik írójaként, valamint 2011-ben a Kalamár Tamásék által készített Csalfa Karma című websorozatnál is dolgozott – idézte fel a blog, mely arról is beszámolt, hogy Móré Annamária az RTL Klubon látható A mi kis falunk és a TV2-n futó Korhatáros szerelem című sorozatok gyártójánál, a ContentLab&Factory cégnél folytatja.

Kapitány Iván: Erőre kapott a hazai sorozatgyártás
Exkluzív interjú az RTL Klubon látható A mi kis falunk rendezőjével, valamint Boris Mihállyal, a TV2 Korhatáros szerelmét is gyártó ContentLab&Factory sorozatgyártóba befektető cég társtulajdonosával.

Móré a váltást azzal indokolta, hogy úgy érezte, új ingerekre van szüksége, ráadásul régi vágya volt fikciós sorozaton dolgozni. Hámori Barbara, a ContentLab vezető showrunnere azt is elmondta, hogy Móréval egy új fikciós projekten kezdtek el együtt dolgozni, „ami megvalósulás esetén igazán izgalmas szakmai kihívás valamennyiünknek. Márciustól a projekt előkészítésében és fejlesztésében dolgozunk együtt”.

Szűcs László, a Viacom magyarországi pr és kommunikációs vezetője a 24.hu-nak azt mondta, Móré utódlása folyamatban van, a kiválasztás eredményéről a későbbiekben tudnak tájékoztatást nyújtani.

Új kézben a Feleségek luxuskivitelben
A dúsgazdag magyar nők életét bemutató produkciót ezentúl Hámori Barbara viszonylag új cége készíti a VIASAT3-nak.

Kiemelt kép: Móré Annamária produkciós vezető. fotó: linkedin

Ajánlott videó

Olvasói sztorik