Média

Az HBO a Viacomtól csábított vezetőt

hbo3
hbo3

Az HBO-nál folytatja Dóczi Melinda, aki az elmúlt években tizenhárom közép-európai ország, köztük Magyarország, Csehország és Románia marketingjéért volt felelős a Viacom médiavállalatnál – tudta meg a kreativ.hu.

A portál értesülése alapján Dóczi Melinda a prémium tévécsatornákat működtető HBO tévétársaságnál marketingért felelős európai alelnök lesz, vagyis továbbra is regionális feladatai lesznek.

A szakember korábban a Viasat3 és a Viasat6 marketingigazgatójaként tevékenykedett, karrierjét pedig Londonban, a Viasat Broadcastingnál kezdte.

A Viacomhoz tartozik Magyarországon a Music Television, az RTL Spike, a Comedy Central, a Comedy Central Family, a Nick Jr, a Nickelodeon, a Paramount Channel, valamint hamarosan még egy új tévécsatornát is indítanak.

Az HBO Magyarországon az HBO, az HBO2, az HBO3 és a Cinemax csatornákat működteti, emellett internetes lekérhető tartalomszolgáltatással is jelen vannak HBO GO néven.

Mészáros Kinga, a Cental Médiacsoport, stratégiai vezérigazgató-helyettese
Új vezérigazgató a Central Médiacsoport élén
Mészáros Kinga veszi át Varga Zoltántól a Central Médiacsoport vezérigazgatói feladatait. Varga Zoltán ezután a cég tulajdonosaként és elnökeként dolgozik, és a külföldi terjeszkedést irányítja operatívan.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik