Média

Hirtelen visszatér A Fal Sebestyén Balázzsal

A Fal
A Fal

Egy váratlan húzással néhány hétre újra képernyőre kerül az RTL Klubon A Fal című gameshow, tudta meg a SorozatWiki blog.

Ez az a vetélkedő, amelyhez kísértetiesen hasonlót indított a konkurens TV2 A Piramis címmel azután, hogy az RTL Klub megvette az eredeti formátumot az Endemoltól, a licenc tulajdonosától. Emiatt heteken át egymás ellen futott a TV2-n A Piramis Stohl Andrással és az RTL Klubon A Fal Sebestyén Balázzsal. (A TV2 máig nem mondta meg, kitől vásárolt licencet, de állítja, hogy nem csupán leklónozta A Falat, hiába a sok-sok hasonlóság.)

A Fal legutóbb március végén volt képernyőn, azóta a helyén a Konyhafőnök című gasztrovetélkedő látható. A Konyhafőnök aktuális évada azonban hamarosan kifut, és ezt fogja váltani A Fal május 14-től, méghozzá új részekkel.

Ha a TV2 nem reagál a mostani lépésre, akkor A Fallal egy időben a most is vetített Bezár a bazár! lesz látható – írja a blog.

Változik a Fókusz kezdési időpontja is

Az RTL Klub hivatalosan is bejelentette, hogy május 14-től új műsorrenddel jelentkezik. Új időpontban láthatják a nézők a Fókuszt, és visszatér A Fal című game show is. Május 14-től 19:05-kor kezdődik a Fókusz, és ezt követően kezdődik majd új, eddig nem látott részekkel A Fal. A Sebestyén Balázs nevével fémjelzett sorsfordító game show minden hétköznap 19:35-től várja majd a nézőket. A két fős csapatok akár 100 millió forintot is hazavihetnek, ha szerencséjük van. A Fal után, az este további részében a nézők a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest epizódjait láthatják majd.

Kobza Miklós, az MTVA leköszönő sajtófőnöke, az Újmédia és Teletext Kft. tartalomigazgatója
Távozik az Orbán fotósából lett közmédiás igazgató
Búcsút int a közmédiának Kobza Miklós, aki az MTVA sajtófőnökeként és az MTVA Újmédia és Teletext Kft. tartalomigazgatójaként is dolgozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik