Média

Kutyás reality az RTL Klubon

Pacsi!, az RTL Klub reality műsora, illetve a két házigazda, Kevin kutya és Molnár Karesz. Fotó: Vizslafotózás/ Göblyös Péter
Pacsi!, az RTL Klub reality műsora, illetve a két házigazda, Kevin kutya és Molnár Karesz. Fotó: Vizslafotózás/ Göblyös Péter

Kevin kutya saját reality magazinműsort kap Pacsi! címmel az RTL Klubon. A műsor és benne Kevin kutya május 5-től lesz látható szombat délelőttönként.

A műsorban sok szó esik majd az egyre népszerűbb városi kutyás életforma kapcsán felvetődő kérdésekről, emellett pedig minél több menhelyi kutyusnak segítenek majd otthonra lelni.

Sok pozitív visszajelzést kaptunk Kevin közösségi felületein, és rájöttünk, hogy együtt talán mi is tehetünk egy kicsit a magyarországi kutyás közösségért

– mondta el a Pacsi műsorvezetője, Molnár Karesz.

Szeretnénk kiszabadulni a kisállatos műsorokra jellemző elefántcsonttoronyból, valódi problémákon keresztül, nem előre konstruált szituációkban megmutatni, milyen váratlan helyzetekbe kerülhetünk kutyánk nevelése közben. Célunk népszerűsíteni az örökbefogadást, szem előtt tartva azt is, hogy egy menhelyi kutyát hazavinni hosszú évekre szóló, felelős döntés.

Karesz egy éve fogadta örökbe Kevint az RTL Klub Reggeli című műsorának segítségével, azóta az egész élete megváltozott. A kutyus mára igazi kanapéblöki lett, és a közösségi médiában is egyre népszerűbb.

Első kutyásként számos olyan váratlan helyzettel találtam magam szemben, amire semmilyen szakkönyv nem készíti fel az embert. Azt hiszem viszont, hogy a Pacsi!-ban a hosszú évek tapasztalataival rendelkező gazdiknak is tudunk majd újat mutatni. Országszerte egyre több a kutyabarát hely és szolgáltatás, ma már akkor sem kell lemondanunk kedvencünk társaságáról, ha étterembe, vagy épp moziba szeretnénk menni. A műsorban számos tippet és ötletet megosztunk a hasonló programok iránt érdeklődőkkel.

Kevin és Karesz minden adásban megmutatják, hogy talál otthonra egy árva vagy mentett kutyus, vagy épp egy elkóborolt rosszcsontnak segítenek hazajutni.

A Pacsi! egyik különlegessége, hogy mi is jelen lehetünk az új családtag és a gazdák első találkozásánál. Nem tagadom, az eddigi felvételek alatt nem egyszer lábadt már könnybe az egész stáb szeme. Olyan intim és megható pillanatok ezek, amivel hasonló műsor kereteiben még nem találkozhattak a tévénézők

– tette hozzá a műsorvezető.

A Pacsi! egyébként úgynevezett AFP, azaz szponzorfinanszírozott (Advertiser Funded Program) típusú műsor, a BrandWood Kft. első produkciója, mondta el Molnár Karesz a 24.hu érdeklődésére.

Kevin kutyáról a Fókuszban:

Budapest, 2013. március 19. Szöllősi Györgyi televíziós műsorvezető az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Távozik Szöllősi Györgyi a HírTV-től
A műsorvezetőn kívül D. Bányász Gergő belpolitikai főszerkesztő is távozik. Mindketten közös megegyezéssel mennek el és a tévénél zajló leépítésekkel függ össze a fejlemény.
echo_tv_studio-1024x576-1024x576
Mészáros Lőrinc tévéjétől újabb vezetők távoznak
Mészáros Lőrinc eddigi bizalmi embere, Csík Zoltán után a pénzügyi és a műszaki igazgató is távozik a felcsúti milliárdos tévéjétől, ahol nemrég könyvvizsgálót váltottak és napok óta leltároznak.

Kiemelt kép: Az RTL Klub kutyás reality magazinműsorának két házigazdája, Kevin kutya és Molnár Karesz. fotó: Vizslafotózás/ Göblyös Péter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik