Média

Átalakulnak az RTL Klub hétköznapjai

Sebestyén Balázs, A Fal műsorvezetőjeként. fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
Sebestyén Balázs, A Fal műsorvezetőjeként. fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Mint arról tegnap már beszámoltunk, február 5-én visszatér A Fal című vetélkedő az RTL Klubra, mely tavaly két premier előtti részt már leadott a gameshowjából a csatornán, hogy ezzel tegye nyilvánvalóvá, hogy a TV2-n nem sokkal később elindított A Piramis az RTL által az Endemoltól megvásárolt formátum klónja. A friss fejlemény az ügyben, hogy az RTL-es gameshow miatt elég sok változás lesz a műsorrendben.

A SorozatWiki blog gyűjtése alapján február 5-től kikerül a Szulejmán ismétlése az RTL hétköznap délutánjából, így a Story Extra az eddigi 16:15 helyett már 15:40-kor elkezdődik majd. Az Elif – A szeretet útján című sorozatot 16:45-ről 16:15-re teszik át. A Fókusz öt hét után ismét kikerül a főműsoridőből és 19:05 helyett már 17:25-kor jelentkezik. Ezután a megszokott időpontban az RTL Híradó következik majd 18 órakor.

Mivel a 19:05-kor kezdődő A Fal a TV2-n futó hasonló klónjával ellentétben nem másfél, csupán egy óra időtartamú lesz, így a Barátok Közt csak 25 perccel kezdődik majd később, mint eddig, vagyis az RTL legrégebbi sorozatát 19:45 helyett 20:10-kor indítják. A változások miatt az Éjjel-Nappal Budapest is 25 perccel később, 20:50-kor kezdődik majd.  A hetente jelentkező sorozatokat is érintik a változások: a Dr. Csont ismétlése 21:55-kor kezdődik majd. A Válótársak – melyből már hetente két új rész is képernyőre kerül – keddenként 22:05-kor, csütörtökönként 22:10-kor veszi majd kezdetét. Szerdánként a Szulejmán 22:10-től, míg a péntek késő esti film 22:15-től lesz képernyőn.

ATV. Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Döntött az ATV, részt vesz-e a politikai kampányban
Az ATV vezérigazgatója a 24.hu kérdésére elmondta, lesznek politikai reklámok a csatornán, majd megindokolta a döntést.

Kiemelt kép: Sebestyén Balázs műsorvezető A Falban. Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik