Média

Megint változnak az RTL Klub estéi

Az RTL Klub péntek délután bejelentette, hogy a Válótársak 3. évadának epizódjaiból ezentúl kétszer annyi részt ad le hetente. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy már nem csak csütörtökönként, hanem keddenként is láthatóak lesznek az egyes részek az RTL saját sorozatából, melynek főszereplője Stohl András.

Eddig két részt adott le a csatorna az új évadból. A változás miatt a következő, harmadik rész már jövő kedden, január 16-án 21:40-től képernyőn lesz. A negyedik részt csütörtökön szintén 21:40-es időpontban adják majd.

Az RTL Klub valószínűleg azért szánhatta el magát arra, hogy kétszer annyi mennyiséget sugároz hetente a sorozatból, mert bár a tavalyi évet gyakorlatilag kiütéses győzelemmel nyerte a csatorna, egyelőre elég rosszul indult az évük, már ami a nézettséget illeti, a TV2 ugyanis tőle szokatlan módon az idén eltelt kicsivel több mint másfél hétben többször verte a piacvezető tévét. A rosszul elsült évkezdés miatt már több más változás is volt az RTL műsorrendjében, és levették többek között a Cobra 11 című sorozatot is a képernyőről, a Barátok Közt kezdési időpontját pedig előre hozták. A Válótársak elég erős, ezért érdemes belőle többet is leadni. Így viszont a Válótársak 3. évada hamarabb ki fog futni, hiszen eredetileg úgy tervezték, hogy nyolc héten át ment volna. A Válótársakból egyébként több évad nem készül.

A Castle és a többi műsor későbbre kerül keddenként

Kedden a Válótársak helyén eredetileg az internetes műsorújságok szerint a Castle szerepelt. Ezzel kapcsolatban azt tudtuk meg az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóságának küldött kérdésünkre adott válaszból, hogy a Castle a Válótársak után lesz képernyőn, illetve a többi keddi műsor is későbbre csúszik. Olyannyira, hogy a Magyarul Balóval – melynek műsorvezetője épp most tért vissza a képernyőre – valójában már szerda hajnalra tolódik át.

Így néz ki tehát a kedd este:

21:40 Válótársak
22:40 Castle
23:40 XXI. Század
00:15 Híradó – Késő esti kiadás
00:40 Magyarul Balóval

Ajánlott videó

Olvasói sztorik